Go to Top
  • No products in the cart.

Succesvol Shijak Edu Sparringstoernooi in regio Haaglanden:

J.l heeft Shijak Taekwondo uit Leidschenveen de 40ste Educatief talentontwikkelingstoernooi georganiseerd voor taekwondoclubs uit de regio Haaglanden. https://photos.app.goo.gl/YPQZv4QkEJpsAqG99

Dit toernooi vond plaats in de sportzaal de Batstee in Leidschendam. Aan dit toernooi mochten uitsluitend erkende clubs door het Taekwondo Bond Nederland (TBN) en kwalitatief goede betrouwbare clubs uit de regio meedoen.

Afgelopen jaar hebben we afscheid moeten nemen van 2 Taekwondoscholen die volgens de Taekwondocode aangetoond niet door de integriteitstest zijn gekomen.

Daarom hebben we dit jaar Ilyo uit Zoetermeer en Marcel van de Poel uit Roelofarendsveen uitgenodigd. Het was zeer succesvol, waarbij we een zeer gezellig, eerlijk en leuk toernooi hebben gehad.

Helaas kwamen heel veel clubs uit de regio Haaglanden  niet in aanmerking voor deelname aan dit educatief toernooi, omdat ze de afgelopen jaren onvoldoende kennis en kwaliteit hadden of zijn geroyeerd voor dit toernooi. Daarom zijn nu enkele goede en betrouwbare clubs uit andere regio‚Äôs toegelaten.

In de ochtend konden de deelnemers tot 11 jaar hun kunsten laten zien

In de middag de deelnemers vanaf 11 tot 60 jaar.

Het waren allen zeer boeiende en spannende wedstrijden, waarbij de deelnemers meer mooie technieken konden laten zien en oefenen, dan buiten deze educatieve setting.

Alle deelnemers van Shijak Taekwondo konden een podiumplek veroveren. Ook alle deelnemers van Ilyo-Zoetermeer en Marcel van der Poel uit Roelofarendveen vielen goed in de prijzen.

podiumplaatsen veroverd. De talenten van dit toernooi worden verder voorbereid voor deelname, aan grotere nationale en internationale toernooien in het buitenland.

zie meer foto’s om eventueel te downloaden: https://photos.app.goo.gl/YPQZv4QkEJpsAqG99