Na de proefles!!

U of uw kind(eren) heeft gratis proeflessen gevolgd bij Shijak Taekwondo. Als u na deze gratis proefles lid wil worden van onze club, dan staat hieronder beschreven wat u moet doen.

Hoe in te schrijven?

Hier treft u de informatie aan over het inschrijven, betalen, bestellen, de tarieven en lestijden van Shijak Taekwondo. Het inschrijfformulier dient de 1ste keer na de proefles volledig ingevuld en ondertekend ingeleverd te worden bij leraren of opsturen naar de administratie van Shijak (zie adres onder A):
1: Inschrijfformulier, inschrijfgeld en giro-incasso , Algemene voorwaarden
2: Toelichting op tabel met lestijden en tarieven contributie
3: Beëindiging lidmaatschap Shijak en TBN (Taekwondo Bond Nederland)
4: Bestelformulier
5: Tabel contributie

1: Inschrijfformulier, inschrijfgeld en giro-incasso

A: U vult het inschrijfformulier volledig, en ondertekent voor akkoord voor zowel periodieke als incidentele incasso. (eenmalig inschrijfgeld) U dient het formulier met eventuele bestelling uiterlijk 4 dagen voor aanvang van de les op te mailen naar info@shijak.nl.

Er wordt eenmalig giro-incasso van 15,00 euro inschrijfgeld ingehouden, indien er een bestelling is gedaan wordt deze ook ingehouden.

Als er geen inschrijfformulier aanwezig is bij de administratie, kunt u helaas niet trainen bij Shijak.
Op het moment, dat het formulier bij de administratie binnen is krijgt de leraar toestemming om les te geven aan de deelnemer.

Om de contributie tijdig te kunnen innen vult U het Giro-incasso formulier in. Indien er wijzigingen op uw verzoek zijn, wordt de contributie automatisch door de administratie van Shijak aangepast.

De contributie wordt rond de 1ste van de maand geïnd middels giro-incasso. Bankrekeningnummer kan hier ook ingevuld worden. Met Giro-incasso heeft u geen omkijken meer om de contributie te voldoen. U betaald dus altijd op tijd.

Overige automatische incasso’s: Shijak evenementen, kampioenschappen, examens, kampweekend e.d. 

Om te voorkomen, dat de deelnemers onnodig met contant geld over straat gaan, zullen alle financiële zaken, anders dan afgesproken via de giro vooraf of achteraf geïncasseerd worden.

2: Toelichting lestijden, tarieven en contributie

A: Op deze pagina kunt u precies zien wanneer en waar er les wordt gegeven .
B: In de tabel van de contributie kunt u precies zien wat u moet betalen per maand.
De contributie is gebaseerd op 12 maanden, en dient vooraf betaald te worden. Dit betekent, dat de contributie ook in de vakantie wordt doorbetaald i.v.m. een jaarcontributie verdeeld over de maanden.

3: Beëindiging lidmaatschap en TBN

A: Beëindiging van het lidmaatschap dient schriftelijk of via e-mail aan de administratie te worden gemeld en wel 1 maand voor het beëindigen van het Sportseizoen in Juli. Een schriftelijk verzoek is noodzakelijk voor de bijdrage per lid aan de TBN (Taekwondo Bond Nederland). De deelnemer wordt automatisch als lid van de TBN bij inschrijving. U krijgt dan een per kwartaal een taekwondoblad, taekwondo paspoort en deelname bij nationale wedstrijden. De deelnemer is dan tevens verzekerd tegen ongevallen. Het lidmaatschap van de TBN dient u zelf te beëindigen.
Informatie over inschrijving TBN

4: Bestelformulier

Taekwondo benodigdheden van hoge kwaliteit kunt u voordelig bestellen bij Shijak (inkoop groothandel).
U kunt dit via de website bestellen: Webwinkel
De bestelling wordt na een paar weken in de les geleverd, nadat de kosten per giro-incasso is geïnd.