J.l. Zaterdag hebben 9 deelnemers van Shijak Taekwondo meegedaan aan het District West Stijltoernooi In Utrecht.

De deelnemers zijn op basis van hun vaardigheden, motovatie en inzet geselecteerd  om aan dit districtstoernooi mee te doen. De deelnemers werden begeleid door meester Anand en meester Cyriel en toegejuicht  door de ouders en familieleden van de deelnemers.

Er deden 171 sporters uit heel Nederland mee aan dit goed bezette toernooi. In tegenstelling tot  voorgaande jaren waren er grote poules, waardoor het lastig werd om in de finale te komen.

Ondanks de grote poules versloegen de deelnemers van Shijak met gemak de tegenstanders en kwamen alle Shijak deelnemers vrij snel in de finale. Bepaalde deelnemers wisten zelfs 2 medailles te veroveren zoals Jonah van der Helm en Lakhsmi Chirmoti.  Als team veroverden Jonah en Lakhsmi goud.   

Individueel tegen andere tegenstanders veroverde Jonah overtuigd de zilveren plak en Lakhsmi de bronzen plak.

Het herenteam bestaand uit Kiyan Londt, Milad en Arash Ghafun in de klasse tot 11 jaar moesten het opnemen tegen andere teams in hun poule. Al vrij snel bleek dat de andere teams geen schijn van kans hadden tegen deze goed geoliede Taekwondoka’s. Ze veroverden allen de 1ste plek en ontvingen vol trots de gouden plak.

In de klasse met hogere banders waren Milan van Rijt, Neha Ghisyawan, Tijn Bisschop en Nathan Londt vertegenwoordigd in de klasse tot 18 jaar.

Milan en Neha waren zeer succesvol en veroverden respectievelijk de 2de en 3de plak.

Tijn en Nathan stonden in de voorrondes voor, maar in de halve finale hebben ze nipt de gedeelde 3de plaats gemist.