Bij Shijak geven wij incidenteel zelfverdedigingscursussen. Mocht er interesse zijn, stuur dan een e-mail. Bij genoeg animo (7-15 deelnemers) kunnen wij de cursus geven.

Zie hier het verslag van de vorige cursus.

Waarom deze cursus?
Steeds meer horen we over geweld op straat. Lastigvallen, intimidatie, berovingen, inbraken, aanrandingen of erger. Om te voorkomen dat we onder de voet worden gelopen en zelf slachtoffer worden, heeft Shijak door jarenlange ervaring in zelfverdediging een effectieve cursus ontwikkeld uit een mix van de meest effectieve technieken en methodes uit diverse zelfverdediging disciplines zoals Taekwondo, Hapkido, Aikido, Karate, Pentjak-Silat en Kick-Boxen.

Voor wie?
Voor dames en heren van 14 -65 jaar die zich altijd en overal veilig willen voelen, stagiaires die goed voorbereid naar het buitenland willen gaan, omdat je het leuk vindt om je lichaam en geest te ontwikkelen, en tenslotte als je in een korte tijd een strak en gezond lijf wilt hebben.

Programma
Deze effectieve spoedcursus zelfverdediging is bedoeld om in een levensbedreigende situatie snel en zonder kleerscheuren je aanvaller(s) uit te schakelen.
In deze lessen leer je:
hoe je van je handen en voeten wapens kunt maken, waar de kwetsbare plekken van de aanvaller zijn om deze direct uit te schakelen, effectieve aanvalstechnieken om één en/of meerder personen af te weren/ontwijken d.m.v. gebruik van vuisten, vastpakkingen en wurgingen.

Voor deze cursus hoef je geen conditie te hebben, lenig te zijn of korte nagels te hebben.
Je kunt deze training op je eigen tempo volgen en oefenen met gelijkgestemden.

Veilig oefenen!
Je oefent met voldoende beschermingen op trapkussens en bokszakken om je trap-, stootreflex, kracht,snelheid en precisie te verbeteren.

Eindtoets voor een certificaat:
Als afsluiting van deze cursus zal je als eindtoets het geleerde in de praktijk brengen om op diverse aanvallers succesvol uit te schakelen.

Kleding
Makkelijk zittende kleding!