J.l. zaterdag 20 november heeft Shijak Taekwondo Leidschenveen met de wedstrijdselectie meegedaan aan dit internationale Stijl en Sparringstoernooi in Rosmalen.

Voor dit prestigieuze kampioenschap waren circa 500 deelnemers wereldwijd ingeschreven.

Door de coronamaatregelen hadden deelnemers uit verre landen zoals uit Canada, USA en Aziatische landen moeten afmelden. Uiteindelijk deden er circa 300 deelnemers aan dit toernooi mee.

Alleen met een QR-code werden deelnemers en een beperkt aantal begeleiders en coaches toegelaten.

Shijak was met een beperkt aantal deelnemers en coaches aanwezig. De deelnemers werden gecoacht en begeleid door coaches meester Cyriel en Wouter.

Voor Shijak deden mee: Milad Gafuri en Nathan Londt  in de categorie t/m 12 jaar,  Salma Lakhdar en  Milan van Rijt in de categorie junioren tot 18 jaar en Dennis van der Wilden in de senioren klasse.

De puntentelling werd geregistreerd door elektronische borstbescherming (hogo) en  elektronische hoofdbescherming.

Van meet af aan ging het hard aan toe in de kwart en halve finale.

Gelukkig waren alle deelnemers van Shijak doorgedrongen tot de finale.  In de finale behaalden Milad en Salma de  gouden plak. Milan veroverde de zilveren plak . Nathan en Dennis miste nipt de 2de plek en namen vol trots de bronzen plak in ontvangst.