Dit interne toernooi wordt 2x per jaar vlak voor het examen georganiseerd om de deelnemers te prikkelen het onderdeel Poomsae -de vereiste stijlvormen voor de exameneisen- goed te kennen en uit te voeren.  Ten tweede is het een momentopname voor de trainers om inzicht te krijgen wat er nog op dit onderdeel gedaan moet worden.  Personen vanaf de gele band die onzeker zijn kunnen woensdag van 18.30-19.30 aansluiten om de Poomsaes goed door te nemen voor het examen op dinsdag 21 of woensdag 22 februari.

Ten derde: ons doel om eventuele talenten die de ambitie hebben om kampioen in dit onderdeel te  worden verder extra te trainen voor Stijlkampioenschappen buiten de club zoals Dutch Masters op 27 mei. Voor hogere banders en voor alle leeftijden en banders het District West Stijltoernooi op 10 juni 2023. Zie agenda op de website https://www.shijak.nl/events/

Het is ook mogelijk om naast individueel mee te doen ook mee te doen als paar jongen/meisje of synchroon 3 groep van 3 deelnemers van het zelfde geslacht.

Het voordeel hiervan is dat het inschrijfgeld per persoon minder is en de kans op een podiumplek groter is. Het Edu stijltoernooi is dus een mooi begin!

Podiumplekken deelnemers

Foto’s dankzij Ervin Schaap!

Uitslagen per poule