Go to Top
  • No products in the cart.

Shijak Taekwondo veroverd wederom Stijl podiumplaatsen

Shijak Stijlteam veroverd 5 podiumplaatsen in de categorie jeugd, junioren en senioren tot en met de zwarte band.

J.l. zaterdag deden 11 Stijl teamleden van Shijak mee aan het Open District West Stijlkampioenschappen in Utrecht.  Aan dit  goed bezette kampioenschap deden circa 150 deelnemers mee uit de regio West Nederland, maar ook de beste deelnemers uit noord-, midden- en zuid Nederland.

Afgelopen dinsdag kregen de deelnemers via de Taekwondo Bond Nederland (TBN) door loting uit 17 stijlvormen te horen welke stijlvormen ze in de 1ste, 2de en 3de finale ronde zaterdag moesten uitvoeren.

Deze verassing was het grootst voor de zware bander Jayden Londt en Avinash Ghisyawan, zij moesten op zeer korte termijn 2 nieuwe  hoge Stijlvormen leren en op wedstrijdniveau de strijd aangaan. De coaches en trainers Cyriel Ramdjiawan, Patrick Wilson en Anand Harylallsingh hebben met de deelnemers de afgelopen week stevig getraind

Onder supervisie van Romano Londt en na en zeer lange doch leuke dag met veel spanning en sensatie heeft Angela de Haas de gouden plak veroverd. Ana Bispo en Jayden Londt werden 2de in hun poule. Avinash Ghisyawan en  Julia de Haas wisten met heel veel tegenstand toch nog de bronzen plak te bemachtigen. Nathan Londt bereikte te halve finale maar heeft nipt de 3de plaats gemist en is 4de geworden. Engy Amin, Esmee Wilson, Henk-Tijmen Feijen, Neha  Ghisyawan en meester Anand hebben hard gestreden en helaas door deels blessures geen podiumplekken kunnen veroveren. De deelnemers zijn een ervaring rijker en kijken uit naar de volgende nationale en internationale kampioenschappen.