Shijak Taekwondo veroverd 4 podiumplaatsen op de Nederlandse Kampioenschappen (NK)  op 2 december Sparring in  het Olympisch sportcomplex  in ’s-Gravenhage Zuiderpark.

Het sparringkampioenschap op 2 december was uitsluitend voor de A-categorie: hoger dan rode- en zwarte banders

In verband met het slechte weer waren er dit jaar significant minder deelnemers aanwezig dan vorig jaar. Dit jaar waren er slechts circa 120 deelnemers aanwezig, met het gevolg dat er in bepaalde poules weinig of geen weerstand was.

Zo had Zayd pech dat hij alleen in een poule zat. Hij werd automatisch 1ste  in zijn poule. Gelukkig hebben we op de valreep nog wat tegenstanders kunnen regelen, zodat het toch stevig kon knokken.

Nathan had meer geluk en was heel blij dat hij voldoende tegenstanders in zijn poule had. Door goed en slim te sparren wist Nathan de zilverplak te veroveren in de aspirantenklasse.

Dennis in de seniorenklassen viel helemaal in de prijzen wat betreft aantal deelnemers in zijn poule. Het was dus stevig knokken tegen 8 zeer getalenteerde, lange en stevige jonge mannen in de 18+ klasse. Dennis was helemaal in zijn element. Hij maakte allemaal goede acties met wisselend succes.  Na diverse partijen werd Dennis 5de van de 8 deelnemers in zijn poule. Een zeer goede prestatie op de NK wat tevens een kwalificatiewedstrijd is voor de EK en WK.