Go to Top
  • No products in the cart.

Shijak Taekwondo leraren en deelnemers eindigen in de top-10 van Nederland

Jl.  5 oktober  hebben 3 leraren en  2 deelnemers van Shijak Taekwondo  meegedaan aan de Nederlandse Kampioenschappen Stijl   in het Noord-Brabantse Oss.

Aan dit drukbezette jaarlijkse kampioenschap deden er  circa 200 deelnemers mee uit heel Nederland.

De deelnemers werden begeleid en gecoacht door de coördinator van Shijak Cyriel Ramdjiawan.

In de ochtend mochten Ervin Schaap en Tijn Bisschop het opnemen tegen de zeer gemotiveerde tegenstanders in de categorie tot de zwarte band. Ondanks dat Tijn zeer nerveus was wist hij toch nog  als 10de te eindigen in zijn categorie. Ervin Schaap (30+) die de laatste maanden hard heeft getraind voor zijn zwarte bandexamen was heel goed in vormen en wist zonder veel moeite de zilveren bokaal te veroveren.

In de middag mochten de Shijak leraren het opnemen in de categorie zwarte banders. In deze categorie waren de deelnemers van het Nederlandsteam met ruime ervaring op de Europese- en wereldkampioenschappen sterk vertegenwoordigd. Desondanks wist assistent trainer Jayden Londt de bronzen bokaal te veroveren. Meester Anand Harylallsingh eindigde op de 5de plek en Wouter Staallekker eindigde op de 7de plek.

Een mooie prestatie van Shijak Taekwondo, waarbij alle deelnemers van Shijak zich mogen rekenen tot de top-10  van de beste taekwondoka’s Nederland.

Voor uitbreiding van het wedstrijdteam van Shijak zoeken we nog meer talenten. t\”:tr�����