Shijak Taekwondo Leidschenveen in de prijzen bij Open District West Sparring

J.l.  Zaterdag heeft Shijak Taekwondo Leidschenveen deelgenomen aan het populaire toernooi “OPEN DISTRICTSKAMPIOENSCHAPPEN WEST 2020” .  De locatie van het evenement werd gehouden in Sporthal “de Tweesprong” in Roelofarendsveen.

Er deden circa 250 goed getrainde Taekwondoka’s uit heel Nederland mee. Shijak Taekwondo werd vertegenwoordigd door Nathan Londt, Jayden Londt en Aimad Akkabi. Deze 3 leden werden geselecteerd wegens hun sparringservaring op nationale toernooien. Als coach gingen  Anand Harylallsingh en Wouter Staallekker mee.

De jonge Nathan was in de ochtend aan de beurt. Hij maakte goed gebruik van het veld. Er werden veel  flitsende trappen en stoten aan de  tegenstander uitgedeeld. In de finale kreeg Nathan het wat moeilijker en mede door zijn flexibiliteit en inzicht wist Nathan de bronzen bokaal te behalen.

In de middag waren de zwarte banders Jayden en Aimad aan de beurt. In deze categorie is het uitkijken geblazen omdat een goede stoot of trap kan leiden tot KO.

De kersverse zwarte bander Aimad is zeer beheerst en bedachtzaam te werk gegaan met diverse combinaties van lage en hoge trappen. In de finale om de strijd om de 1ste en 2de plek bleek zijn tegenstander iets doortastender te zijn en verloor Aimad helaas de partij met nipt verschil. Aimad nam met veel respect en sportief gedrag zijn zilveren bokaal in ontvangst

Jayden was voornamelijk gericht om punten op het hoofd te maken, omdat op het hoofd raken veel punten oplevert. In de finale was de tegenstander dan ook niet veilig voor de snel opeenvolgende combinaties van Jayden. Flitsende acties volgden elkaar in snel tempo op. Jayden was niet moe te krijgen. Hij stond ook voor op punten

Helaas liet Jayden in de laatste seconden zijn dekking zakken. Dit werd gezien door de tegenstander die daar meteen gebruik van maakte met een hoofd treffer. De wedstrijd eindigde voor Jayden met een zilveren bokaal.

Contact

Vul uw gegevens in met uw vraag we zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Adres van trainingszaal: Eendenplein 1 Leidschenveen Den Haag