Go to Top
  • No products in the cart.

Shijak Taekwondo Bodyshape groep levert goede prestaties bij NN Marathon van Rotterdam


Na een goede voorbereiding van de Taekwondoka’s en Bodyshape groep van Shijak  hebben  15 deelnemers van Shijak meegedaan aan de Marathon van Rotterdam op 6 en 7 april.

Aan de Kids Run op 6 april in de leeftijdscategorie 10-15 jaar  deden mee Tijn Bisschop,  Henk-Tijmen Feijnen, Brandon Steele, Hamza, Salma en Rania Lakhdar. De beschikbare tijd hiervoor was om binnen 30 minuten de eindstreep te halen.

Deze groep werd door meester Anand begeleid, om de 2,5 km in een recordtijd af te leggen:

Alle  deelnemers hebben de finish binnen de 16 minuten gehaald.

Hierbij was Tijn Bisschop de snelste van de Shijak groep. Alle deelnemers werden beloond met de  felbegeerde Marathon van Rotterdam medaille.

Op 6 april deed ook de volwassen groep van de Bodyshape mee aan de 1/10 marathon categorie 4,2 km.  Voor deze race was er 45 minuten beschikbaar.

Shams Chand heeft de eindstreep gehaald in 28,45 minuten. Meester Cyriel  klokte 29.23 minuten. Firoza Abdoelkariem en Monique Peterzen kwamen met 33.08 minuten vrolijk zwaaiend over de eindstreep.

Op 7 april startte de groep voor de ¼ marathon 10,5 km onderleiding van coach Ana Bispo.

Voor deze race was er maximaal 120 minuten beschikbaar.

Ana wist deze afstand af te leggen in 53,20 minuten,   Avinash Ghisyawan 55.15 minuten, Meester Anand 56,30 minuten en Henry Tavares 56,33 minuten. Allen mochten de felbegeerde medaille in ontvangst nemen.

Voor  wedstrijdsport en je goed in je wel  voelen is het van essentieel belang om een goed conditie te hebben.

Kom een keer vrijblijvend meedoen, bij de Bodyshape groep op de dinsdag van 20.00-21.00 Eendenplein 1-5. ����4�>n^