Bijna iedereen geslaagd!

Omdat de gemeente de reservering van zondag 19 februari per abuis had gereserveerd op 26 februari (krokusvakantie) hebben we als proef de examens op dinsdag 21 en woensdag 22 februari tijdens de les gehouden zoals gebruikelijk in plaats van centraal op een zondag.

Alle kandidaten van de dinsdag, voornamelijk lagere banders, zijn allen geslaagd.

Op woensdag hebben we geëxamineerd in we 2 blokken en op 2 velden tegelijk.

Op 5 kandidaten na is ook hier iedereen geslaagd. Er zijn 3 kandidaten geslaagd voor de breektest en 2 ook op andere examen punten zoals Poomsae, hand en beentechnieken of zelfverdediging.

Herkansing /examentraining bespreken woensdag 8 maart

Op woensdag 8 maart bespreken we met alle kandidaten waarvoor ze nog herexamen moeten doen, wanneer ze kunnen oefenen en herexamen mogen doen.

De kandidaten die alleen breektest moeten herkansen, kunnen zo spoedig mogelijk na overleg met meesters Anand/Wouter herkansen. Dit zou bijvoorbeeld ook op dezelfde dag kunnen.

De kandidaten die meer onderdelen moeten herkansen kunnen dit extra oefenen op woensdag onder leiding van meesters Cyriel /Wouter daarna herkansing op woensdag 5 april van 18.30-19.30 uur.

Examen is de volgende keer op zondag 2 juli

Ondanks dat we flink tempo hebben gemaakt en toch niet gehaast wilden overkomen zijn we op beide dagen iets uitgelopen. Omdat de volgende keer meer examenkandidaten zullen zijn wordt het 2 juli centraal afgenomen en niet in de les.

Iedereen gefeliciteerd!

Groepsfoto’s of andere bijzonder foto’s gevraagd op te sturen naar info@shijak.nl