Go to Top
  • No products in the cart.

Shijak Taekwondo veroverd podiumplaatsen op internationaal toernooi

Zaterdag 25 oktober hebben leden van Shijak uit Leidschenveen meegedaan aan een internationaal taekwondo sparingstoernooi in Leusden. Bij dit toernooi waren alle Europese landen vertegenwoordigd als kwalificatie voor de selectie deelname aan de Europese kampioenschappen.

Thijs Praalder, Jayden Londt en Nathan Londt waren voor dit zware toernooi geselecteerd.

om Shijak Taekwondo  te vertegenwoordigen. De deelnemers werden begeleid en gecoacht door de trainers Anand Harylallsingh en Wouter Staallekker.

Voor Thijs die in een poule zat in de leeftijdscategorie van 18-25 jaar, was dit zijn 2de internationale toernooi en zat wederom in een zeer moeilijke poule. Ondanks velen tegenslagen wist Thijs  met glans de zilveren bokaal te veroveren.

De jonge Nathan die al heel veel sparringservaring heeft zat in een grote poule met internationale deelnemers tussen de 8 en 10 jaar. Door zijn bliksem-achtige stijl van sparren wist hij veel deelnemers te verslaan. In de finale sloeg de vermoeidheid toe toch lukte het hem om de 3de plaats te bemachtigen.

Ook Jayden was ingedeeld in internationale poule met landskampioenen in de categorie zwarte banders tussen de 12 en 14 jaar. Dit weerhield hem er niet van om in de voorrondes en halve finale middels snel hoofdcontacten en pareren van de counters iedere keer 3 a 4 punten binnen te slepen. Jammer genoeg miste Jayden nipt de bronzen bokaal. Hij is thans zeer gemotiveerd om op 8 december in Best revanche te nemen om zeker een podiumplek te bemachtigen. Een hele goede prestatie en ervaring van de Shijak-leden met trotse trainers en coaches.