Go to Top
  • No products in the cart.

Meester Anand en Wouter Bronzenplak ODNO-Stijl

Anand Harylallsingh en Wouter Staallekker halen brons.

Jl. reisde  2 goed voorbereide taekwondoka docenten van Shijak Taekwondo met succes af naar het stijlkampioenschap in Nijverdal. Aan dit kampioenschap deden   circa 200 sporters mee uit heel Nederland. De leraren hebben elkaar op de dag gecoacht. Ze vertrokken om 09:00 uit Den Haag om zich vervolgens om 11:00 aan te kunnen melden. Tegen 14:30 kon ons feest beginnen.

Meester Wouter Staallekker was ingedeeld op veld twee. In zijn Poule zaten 8 goede tegenstanders. Meester Wouter liep in de halve finale poomsea 8 en 10. Door dat Wouter de vormen technisch en vol pit liep was hij doorgestroomd naar de Finale. De Ap Chagi werd bovenverwachting uitgevoerd. Op dit punt heeft Wouter er al vier achter zich gelaten. In de Finale kregen we de uitvoering van 6 en 9 te zien.

De poomsea werd knallend, technisch goed uitgevoerd. Timing en combinaties op de juiste moment. Hierdoor heeft Wouter Staallekker een derde plek weten te bemachtigen.

In de poule van Anand Harylallsingh zaten in totaal 5 zeer ervaren en strijdlustige tegenstanders. De een voerde de poomsea nog mooier en krachtiger uit dan de ander. De blokken en trappen van Anand Harylallsingh zagen er gecontroleerd en flitsend uit. aan de bewegingen kon je wel opmerken dat er hard is getraind aan de poomseas. Een podium plek was hierdoor ook niet uit te sluiten. Anand Harylallsingh heeft

ook een bronzen plak weten te bemachtigen.

IMG_4749

IMG_4751n derde plek .