Go to Top
  • No products in the cart.

Ruim 400 euro opgehaald voor KiKA

Met sportieve prestaties haalt Shijak Taekwondo ruim 400 euro op voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KIKA).

Naast de ontwikkeling en sportieve prestatie van de taekwondoka’s heeft Shijak Taekwondo dit jaar met de sinterklaasviering een sponsorloop gehouden om met de kerst een bijdrage te leveren aan de bouw van een specialistisch onderzoeks- en behandelcentrum genaamd prinses Maxima ziekenhuis in Utrecht.
Vorig jaar heeft Shijak een sponsorbijdrage geleverd aan een dorp op de Filippijnen voor de kinderslachtoffers van de vernielende tyfoon Haiyan.

Deelnemers en ouders opbrengst sponsorloop KiKa overhandigd aan ambassadeur Freek van der VeenHet is treurig dat er op dit moment 1 van de 4 kinderen met kanker sterft in Nederland. De ouders en kinderen van Shijak hebben daarom heel hard hun best gedaan om tijdens de Sinterklaas sponsorloop veel geld op te halen en daarnaast zelf ook mee te dingen naar de 1ste, 2de en 3de plaats mee te dingen. De eerste prijs is gegaan naar Lynne van Erp met 113 euro, 2de plaats naar Anne Broersma 86 euro en 3de plaats naar Umashere Bishesar 54 euro.
De rest van de deelnemers hebben desgewenst als tegenprestatie ook een symbolische prijs van Shijak gekregen.

Om met de kerst het bedrag aan KIKA te overhandigen heeft een KIKA ambassadeur
Dhr. Freek van der Veen de cheque 406,20 in ontvangt genomen. In zijn dankwoord gericht aan de leden en aanwezige ouders vertelde hij hun nogmaals over de noodzaak om zoveel mogelijk geld op te halen om kinderkanker te kunnen bestrijden.

Met onder andere de bijdrage van Shijak zal in de loop van 2015 het prinses Maxima ziekenhuis geopend worden, het grootse kinderoncologisch centrum van Europa waar alle vakkennis gecentraliseerd aanwezig zal zijn en niet zoals nu verdeeld over 7 verschillende ziekenhuizen. Een grote stap in de goede richting.

Shijak Taekwondo en de leden zijn trots en met de kerstgedachte dankbaar om op deze wijze een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan de bestrijding van kanker.
U kunt KiKa ook steunen, als u wilt bijdrage aan de genezing van kinderkanker. U kunt (eenmalige) een bescheiden storting doen. Op de site van KiKa (www.kika.nl) kunt u meer lezen over alle actie voor KiKa en een donatie doen.

Vanaf begin januari bent u en uw kinderen van harte welkom om deel uit te maken van de Shijak Taekwondo sportfamilie in Leidschendam en Leidschenveen.

Voor de foto’s van dit leuke event kun je terecht op onze Facebookpagina.

 

overzicht-kika