Go to Top
  • No products in the cart.

Kampioenen Open Dutch Masters Sparring en Stijl

Shijak Taekwondo veroverd 12 podiumplaatsen 4 goud, 5 zilver en 3 bronzen bokalen in de categorie Sparring en Stijl.

J.l. zaterdag deden 14  teamleden van Shijak mee aan het internationaal Sparring- en Stijlkampioenschappen Open Dutch Masters in het Sportcentrum Zuiderpark in Den Haag

Aan dit  kampioenschap deden circa 600 uit de meeste Europese landen mee.

Voor het onderdeel Stijl heeft Shijak 7 podiumplaatsen behaald.

Julia De Haas, Ana Bispo en Neha Ghisyawan konden zonder veel moeite de gouden bokaal te veroveren.

Angela de Haas die het moest opnemen tegen de huidige Nederlands kampioene wist toch nog zilver te pakken. Ook Avinash Ghisyawan was zeer sterk  en  veroverde zeer trots de zilveren bokaal. Meester Anand Harylallsingh heeft nipt de gouden bokaal gemist van de huidige Nederlands kampioen en heeft met revanche belofte de zilveren bokaal in ontvangst genomen.

Engy Amin en Esmee Wilson hadden het heel moeilijk in de zeer grote internationale poule. Engy wist de bronzen bokaal te veroveren en Esmee werd 4de in haar poule.

Voor het onderdeel Sparring heeft Shijak 5 podiumplaatsen behaald.

Thijs Praalder die debuteerde op een dergelijk groot internationaal toernooi heeft het heel moeilijk gehad en uiteindelijk toch de gouden bokaal in ontvangst mogen nemen.

Ook de kleine maar dappere Nathan Londt en Bo de Bode hebben zich goed geweerd en de voornamelijk buitenlandse tegenstanders diverse gevoelige slagen mogen uitdelen.  Aimen Akkabi en Thomas Roggen hadden het zeer moeilijk tegen de grote zeer ervaren kampioenen uit het buitenland. Desondanks wisten ze zich staande te houden en de bronzen bokaal te veroveren. Jayden Londt was minder fortune en verloor helaas zijn eerste partij. Hij werd 6de in zijn poule en een ervaring rijker.