Go to Top
  • No products in the cart.

100% geslaagd op examen!

Zondag 15 februari deden de geselecteerde deelnemers van Shijak Taekwondo mee aan het halfjaarlijks examen. De deelnemers kregen van tevoren een advies van de leraren naar aanleiding van de proefexamens. Op het examen kregen de deelnemers de gelegenheid om te laten zien wat hen kennis en kunde waren volgens de exameneisen.

De deelnemers hebben examen afgelegd in de volgende onderdelen:

  1. Schriftelijk of mondelinge theorie vragen,
  2. stijloefeningen,
  3. Hand- en been afweer/aanvalstechnieken,
  4. kussenstrappen volgens vereiste technieken,
  5. zelfverdedigingstechnieken,
  6. breektesten en
  7. Sparringstoernooi (apart)

Alle bovenstaande onderdelen hebben de deelnemers met een voldoende afgelegd. Dus alle deelnemers zijn geslaagd voor het examen.

Enkele deelnemers hebben iets lagere graduatie behaald dan het advies van de leraar en bepaalde deelnemers hebben een hogere graduatie behaald.

Spectaculair zijn altijd de breektesten. De lagere banden konden makkelijke technieken doen. Bij de hogere banden was het zeer opmerkelijk, dat bijna alle deelnemers de zeer lastige dwit-chagi (achterwaartse trap) is de eerste poging perfect hebben uitgevoerd tot grote opluchting van de toeschouwers.

Het was een bijzonder leuk examen met voorbeeldige deelnemers en ouders in de Shijak-familie. Het herexamen is gepland op woensdag 25 maart van 19.00-20.00 uur.

Bekijk hier de foto’s!