Go to Top
  • No products in the cart.

Goud, zilver en brons voor Shijak Taekwondo bij Open Sparringskampioenschap Midden en West Nederland.

J.l. zaterdag  hebben Jayden Londt, Julia de Haas en Nathan Londt meegedaan aan het Open District Midden –West Nederland sparringstoernooi in Roelofarendsveen. Aan dit toernooi deden circa 300 goed voorbereide deelnemers uit alle districten van Nederland mee. 

De deelnemers van Shijak  werden begeleidt en gecoacht door  meester Anand Harylallsingh. De achtjarige Nathan wist zijn tegenstanders met gemak al in de voor rondes uit te schakelen. In de finale was zijn tegenstander kansloos. Na een aantal  series van rake punten won Nathan deze partij met een grote voorspong op punten en veroverde de gouden plak.

 In de categorie dames van 9-11 jaar  stond Julia in de eerste ronde enkele punten achter op haar  tegenstander. In de 2de ronde wist ze haar achterstand om te zetten in winst. In de finale kreeg ze het moeilijk, maar wist zilver te behalen.

Jayden die de strijd mocht  aangaan in de categorie zwarte banders  had het als aspirant in deze categorie een stuk lastiger. Hij heeft zich kranig geweerd en wist toch nog de bronzen beker voor Shijak Taekwondo te veroveren.

prijswinnaars Shijak Taekwondo Sparringskampioenschappen Midden-West Nederland

Meer foto’s : https://myalbum.com/album/cbU8Tq0Nb6i9?fbclid=IwAR0OgCHX5vHKfAjO25sRjNEd6bOb1JDWDFCwV_g4SD00_1D9scO5GmqdIbc