Go to Top
  • No products in the cart.

Meester Anand geslaagd voor de 3de Dan

Zaterdag 17 december 2016 is meester Anand geslaagd voor de 3de Dan Zwarte band.
De volgende meesters zijn meegegaan om me te assisteren om mijn volgende dangraad gegarandeerd te halen. Meester: Cyriel Ramdjiawan, Mitchel Ramdjiawan, Winod Bansie,
Wouter Staallekker en Ihsaan Harylallsingh.
Ter ondersteuning gingen mee: Monique Peterzen en Firoza Harylallsingh

Dit Nationaal Dan examen voor de 1ste t/m de 7de Dan werd door het Taekwondo Bond Nederland (TBN) in Vianen Sportcentrum Helsdingen georganiseerd. Er zijn 9 zwarte band Dangraden. Dangraden 1 t/m 7worden in Nederland gehouden. De 8ste en 9de Dan graad in Korea. Meester Anand was één van de 115 Danexamen kandidaten. Uiteindelijk slaagden 54 kandidaten voor de 1e dan/poom, 15 kandidaten voor de 2e dan/poom, 4 kandidaten voor de 3e dan, 4 kandidaten voor de 4e dan en 2 kandidaten voor de 7e dan.
Helaas zijn er 30% van de examenkandidaten niet geslaagd. Meester Anand is gelukkig wel geslaagd.

Meester Anand:

Ik ben afgelopen Zaterdag opgegaan voor mijn 3e dan. We vertrokken zeer vroeg om de aanmelding van 08:30 te redden. Ik mocht om 11:00 op veld 3 mijn verplichte onderdeel uitvoeren. Uiteindelijk was het zover. 12:30 stond iedereen vol spanning op zijn of haar veld voor de uitslag. Helemaal volgens TBN-planning. Na 10 minuten waren daar de verlossende woorden:” Anand Harylallsingh geslaagd voor zijn 3e dan”.

Van harte gefeliciteerd Meester Anand. Na 3 wachtjaren op naar de 4de Dan!